Over Ons

HortiFlora BV

HortiFlora BV is een jonge onderneming met veel expertise in de boomkwekerij en de Retail sector. HortiFlora B.V. handelt en bemiddelt, tussen vraag en aanbod in de boomkwekerijsector. 

Wij werken nauw samen met een aantal grote boomkwekers die via HortiFlora BV hun afzet realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de boomkwekerij en de grootschalige Retail weten we wat onze klanten belangrijk vinden.

Wij zijn een platte organisatie en zijn daardoor in staat tegen een scherp tarief te werken.

Ons doel is de klant ontzorgen.


Aankopende Partij ?

Bent u op zoek naar boomkwekerijproducten, zoekt u een speciaal product of heeft u een specifieke aanvraag van u klant ontvangen, dan kunnen wij uw vraag uitzetten binnen ons brede netwerk en het gewenste product voor u vinden. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw kwaliteitseisen, financiële wensen en andere randvoorwaarden. Wij regelen de transactie, de administratie en desgewenst het transport, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness.

Kweker of Aanbieder ?

Bent u kweker van bomen, planten of sierteelt, dan zoeken wij voor u afnemers en zorgen voor de transactie en alle bijbehorende administratie. Indien gewenst regelen wij ook het transport.

Mede door de jarenlange ervaring in de gehele keten van de boomkwekerijsector, kennen wij de markt als geen ander. Wij bieden een optimale service en perfecte afhandeling van uw opdracht. Ook de betaling wordt goed en tijdig voor u geregeld. Met ons heeft u een betrouwbare en professionele partner in huis die zorgt voor een optimale match met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.